Изображение 1305

 

Сьогодні у профспілковій колонні представлена майже вся Україна – провідні галузі промисловості, західні, східні, центральні та усі без виключення області. Біля 15 тисяч трудівників, які рішуче вимагають від влади – РОБОТУ, ЗАРПЛАТУ, ГІДНЕ ЖИТТЯ!

 

Велетенською ходою спілчани пройшли центром Києва, виступаючи проти зростання цін, непосильних тарифів, закликаючи Уряд і роботодавців повернути борги по зарплатах, забезпечити українців робочими місцями, гідними зарплатами, належного фінансування медицини та освіти в Держбюджеті, припинення рейдерства профспілкового майна.

 

На мітингу в Урядовому кварталі перед пікетом виступили Голова ФПУ Григорій Осовий, Голова профспілки шахтарів України Віктор Турманов, голова Київської міської організації Профспілки освітян Олександр Яцунь та багато і багато інших представників трудових колективів – працівників бюджетної сфери, виробничників.

 

Влада має почути свій народ – таким був основний заклик від тих, хто розповів з трибуни про найболючіші проблеми у галузях, що вони представляють.

 

До ФПУ приєдналися її партнери по Спільному представницькому органу об’єднань профспілок: Всеукраїнська профспілка працівників Збройних Сил України, Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єдність», Профспілка залізничників і транспортних будівельників України, а також низка громадських організацій.

За даними оргкомітету, в акції взяли участь понад 15.000 осіб!

 

Дякуємо ЗМІ, які об’єктивно висвітлили профспілкову ходу!

 

Після мітингу делегація спілчан була прийнята для перемовин урядовою стороною.

 

  Изображение 1281

Изображение 1286

 

 Изображение 1295

 

 Изображение 1386

 

Изображение 1361

 

 Изображение 1365

 

Изображение 1423

 

Изображение 1148

 

Изображение 1165

 

 workers march in kiev8 1

 Прес-центр ФПУ