А22

 

         Спартакіада працівників закладів та установ культури Закарпаття за організацією та рівнем проведення відрізняється від інших галузевих спартакіад у нашому краї, оскільки завжди має унікальну культурну родзинку. В  урочистій церемонії відкриття VІI-ої галузевої спартакіади, яка відбулася у спортивному комплексі «Юність»  міста Ужгорода, взяла участь  21 команда, у складі яких було близько  300 спортсменів, що представляли районні та міські відділи й управління культури, обласні заклади й установи, навчальні заклади  культури. Команди  були  у різнокольоровій спортивній формі, з оригінально оформленими табличками з назвами команд, що підкреслювало неповторність галузі.

Учасників спартакіади та численних уболівальників, які підтримували свої команди, привітали голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури, член Ради ФПУ  Наталія Товтин, заступник директора департаменту культури облдержадміністрації  Вікторія Гойдош,  начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан, голова  Закарпатської облпрофради Володимир Фленько.  

За результатами спартакіади у легкій атлетиці - у бігу  та стрибках - подвійну перемогу здобули  Наталія Лендєл (Ужгородська ДШМ) та Денис Науменко (м. Хуст). У дартсі найкращий результат показала  Оксана Мильо (Ужгородська ДМШ №1 ім. П.І. Чайковського). В сімейних стартах, як і торік, не було рівних  родині Логін  (м. Хуст).

Чемпіонами  в настільному тенісі  стали Світлана Аванесова (Мукачівський район) та Олександр Анталовці  (Ужгородський район), в шахах -  Василь Данашевський (Мукачівський район), в шашках  - Анатолій Беца  (Воловецький район). Великий інтерес уболівальників викликали змагання з перетягування канату. Тут перемогу здобула команда міста Хуста, яка перемогла у фіналі спортсменів Виноградівського району.

         За підсумками всіх видів спартакіади перше загальнокомандне місце зайняла команда управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради  (начальник Володимир Власюк, голова райкому профспілки Зореслава Грицько). На другому місці – спортсмени  Виноградівського районного   відділу культури  (начальник Василь Югас, голова райкому профспілки Тетяна Гудачок), на третьому – Мукачівського районного відділу культури   (начальник Оксана Кречковська, голова райкому профспілки Лілія Немеш).

         Призери змагань в загальнокомандному заліку нагороджені кубками та грамотами організаторів, а призери в індивідуальному заліку та   окремих видах  - пам’ятними медалями та грамотами. Усі діти – учасники змагань із сімейних стартів отримали пам’ятні подарунки від обласної галузевої профорганізації. 

 

Нагороди вручили голова оргкомітету, голова  обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин,  член президії обкому профспілки Вікторія Гойс – Шайбакова та головний суддя спартакіади Анатолій  Плєханов. 

        

 

 

На фото:

- команда Хустського району – переможець галузевої спартакіади  разом з організаторами. 

- за шашковою  дошкою;

- кращі у перетягуванні канату;

- нагородження проводить голова оргкомітету спартакіади Наталія Товтин;

- на п’єдесталі пошани;

.        

   

 

 

        

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

         Фото автора

 

А18

 

А19

 

А20

 

А21