До автобиографии

Народився: 17 червня 1967 року в с. Набутів Корсунь-Шевченківського району Черкаської області.

Після закінчення у 1984 році середньої школи навчався в автошколі (1984-85 р.). Протягом 1985-1987 рр. проходив строкову військову службу в Збройних Силах СРСР (контингент військ в Демократичній республіці Афганістан).

Освіта: вища – закінчив Київський торговельно-економічний університет за спеціальністю «Товарознавство продовольчих товарів» (1988-1993 рр.);

Міжрегіональну Академію управління персоналом  за спеціальністю «Економіка праці та управління персоналом» (2013-2015рр.).

Трудова діяльність:

1993 рік – засновник приватного підприємства «Росичі», яке вже у 1994 році, розростаючись, перетворилось у ТОВ «Росичі». Підприємство заснувало мережу продуктових магазинів по всій території України, ресторанів, а також виробництво кондитерських виробів та фабрику цукерок.

2003 рік – заснував будівельну компанію, а з часом і цегляний завод.

2005 рік – розпочав туристичну діяльність. Завдяки відновленню та реконструкції, пансіонат «Будинок творчості письменників ім. А.П. Чехова» у м. Ялта вдихнув нове життя та почав надавати туристичні послуги.

Був депутатом Дарницької районної ради в м. Києві.

2012-2013рр. – Перший Заступник Голови Правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця».

З травня 2013 року і до тепер – заступник Голови Федерації професійних спілок України.

Нагороди, почесні звання: медаль «За бойові заслуги» та нагрудний знак «Учасник Афганської Війни»; почесний знак Української Секції Міжнародної Поліцейської Асоціації «За мужність та професіоналізм» (2002 р.); пам’ятний знак «За віру та мужність» (2005 р.); нагрудний знак «За розвиток міста» (2006р.); медаль «За врятовані життя» (2013 р.); золота медаль Всесвітньої федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за вагомий внесок у її розвитку (2013 р.)

Захоплення: вільна боротьба, дзюдо, лижний спорт, підводне плавання, стрибки з парашутом. З 2009 року – Почесний президент Федерації бодібілдингу, фітнесу та атлетизму України.