Прожитковий мінімум в цінах серпня 2017 року

1439018635 Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах серпня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 2 954 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 389 грн), для дітей віком до 6 років – 2 817 грн, для дітей віком від 6 до..

Інформація щодо рівня життя населення у січні –червні 2017 року

e8e6b6587e95356d61d6563f975ff0bd XL   Міністерство соціальної політики України на виконання Генеральної угоди поінформувало СПО об’єднань профспілок щодо рівня життя населення у січні-червні 2017 року. За даними Держстату України, за І квартал 2017 року номінальні доходи населення склали 501,1 млрд. грн. (що на 22,9% більше порівняно з І кварталом 2016 року), з яких: -         заробітна плата складає 232,6 млрд. грн. (46,5%); -         соціальні допомоги та інші одержані поточні трансферти – 192,4 млрд...

ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ЛИПНІ 2017 РОКУ

groshi-1 Динаміка заборгованості з виплати зарплати за даними Держкомстату(таблиця додається)Динаміка середньої заробітної плати за даними Держкомстату (таблиця додається) ..

Інформація щодо стану розробки, затвердження та запровадження державних соціальних стандартів та нормативів

pretenzija1     Мінсоцполітики на виконання пункту 2.98.3 Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні підготувало узагальнену інформацію щодо стану розробки, затвердження та запровадження державних соціальних стандартів та нормативів відповідно до Закону України "Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії" (додається)   Департамент захисту соціально-економічних прав апарату ФПУ

Профспілки ініціюють прийняття законопроектів для забезпечення своєчасної виплати зарплати

32986 001     Дніпропетровське обласне об’єднання профспілок звернулося листом до Голови Верховної Ради України, керівництва фракцій та депутатських груп щодо солідарної підтримки законопроектів з метою запровадження справедливого механізму реалізації конституційного права трудящих на достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати.            У листі ДООП зазначається, що на основі профспілкових законодавчих ініціатив були підготовлені та у липні п.р. передані до парламенту..

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ЛИПНЯ 2017 РОКУ

67 in   Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах липня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 3 035,34 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 483,29 грн), для дітей віком до 6 років – 2 876,78 грн, для дітей віком від 6 до 18 років –..

Урядом удосконалено процес надання житлових субсидій населенню та наближено соціальні нормативи газу до фактичного споживання цих послуг

kotorym-predostavili-subsidii-raskhoduyut-mnogo-gaza   Кабінетом Міністрів України удосконалено процес надання житлових субсидій населенню. Зокрема, зменшено період, за який враховуються доходи домогосподарств для призначення їм житлових субсидій, з чотирьох до двох останніх кварталів. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів № 609.   Відтепер також надано можливість призначення субсидії недієздатній особі за заявою опікуна, врегульовано питання виплати призначеної субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу у разі смерті особи, якій було призначено..

Прекрасное, счастливое и беззаботное время…

Газовики2          Вот уже второй год дети сотрудников ПАО «Харьковгоргаз» отдыхают в детском оздоровительном учреждении предприятия ПАО «Днепропетровскгаз», в лагере, о котором мечтает каждый ребенок.   Детство! Какое чудное слово! Оно как на ладони – у каждого, и вспоминая его, почему-то вспоминаешь всегда веселые вещи, события, в которых было может быть и трудно, но так забавно.        Даже став взрослыми, мы храним светлую память о нем...

Держпраці інформує про результати перевірок підприємств-боржників з виплати заробітної плати

ДЕН З метою захисту конституційних прав працівників на працю, достатній рівень життя та своєчасне отримання заробітної плати СПО об’єднань профспілок у квітні 2015 року вступив у національні колективні трудові спори (конфлікти) з Кабінетом Міністрів України та СПО сторони роботодавців на національному рівні з висуненням вимог, сформованих відповідно до Конституції України, чинного законодавства й ратифікованих в Україні Конвенцій МОП, зокрема щодо забезпечення погашення зарплатних боргів. На виконання рішення..

Прожитковий мінімум в цінах червня 2017 року

bc6e8091c22cf36e2af798485d18a08a   Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах червня 2017 року у розрахунку на місяць на одну особу становив 3050 грн (з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб – 3 499 грн), для дітей віком до 6 років – 2 902 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 3 522 грн, для працездатних осіб – 3159..

Більше статей...

1. У Верховній Раді України зареєстровано профспілкові законопроекти щодо посилення захисту працівника у випадку затримки виплати заробітної плати
  2. ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ЧЕРВНІ 2017 РОКУ
  3. ФПУ звернулася до Мін'юсту щодо врахування доплат у складі мінімальної заробітної плати
  4. Міністр соціальної політики України Андрій Рева: ресурс для осучаснення пенсій в державі є
  5. Борщ "підріс" на 10 грн: що буде далі з ціною
  6. Переговори щодо розміру тарифної ставки робітника І розряду небюджетної сфери тривають
  7. Динаміка та стан виплати заробітної плати у травні 2017 року
  8. Працівники Сєвєродонецького АЗОТУ отримали зарплати після перемовин представника профспілок Сергія Капліна з урядовцями та роботодавцями
  9. Відбулася міжвідомча нарада щодо державної системи захисту об’єктів критичної інфраструктури України
  10. Володимир Гройсман: Уряд передає проект пенсійної реформи до Парламенту
  11. Прожитковий мінімум в цінах травня 2017 року