З 1 липня зріс прожитковий мінімум: на що це вплине?

З 01.07.2018 р. прожитковий мінімум на одну особу збільшився і становить 1 777 грн (1841 грн для працездатних осіб). На які основні показники це вплинуло та як зросли суми соціальних допомог? «Вісник. Офіційно про податки» З 01.07.2018 р. прожитковий мінімум на одну особу збільшиться і становитиме 1 777 грн. Для основних соціальних і демографічних груп населення прожитковий мінімум буде..

ДИНАМІКА ТА СТАН ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ У ТРАВНІ 2018 РОКУ

DYgbcztX4AM-6Oq Динаміка середньої заробітної плати та заборгованості з виплати заробітної плати у травні 2018 року. Табл. 1 "Середня заробітна плата, грн."   Табл. 2 "Динаміка заборгованості з виплати зарплати"   Департамент  з питань бюджету та оплати праці апарату ФПУ

ПРОЖИТКОВИЙ МІНІМУМ В ЦІНАХ ТРАВНЯ 2018 РОКУ

Bag 2000 Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах травня 2018 року у розрахунку на місяць на одну особу становив: - з урахуванням суми податку на доходи фізичних осіб та військового збору – 3 777 грн. (без урахування платежів – 3 293 грн.); - для дітей віком до 6 років – 3 132 грн.; - для дітей віком..

Цінність гривні з 1996 року знизилася в 14 разів!

ГР Як свідчать данні Національного банку України, купівельна спроможність національної валюти з 1996 року знизилася в 14 разів.  «З часу проведення грошової реформи, банкнотний ряд в Україні поповнився номіналами нових банкнот. Зараз він є надмірним і не цілком відповідає змінам, що відбулися в країні за цей час. Збільшення кількості номіналів збільшує витрати на їх обіг. У порівнянні з 1996 роком купівельна спроможність банкноти 1 гривня зараз становить..

Другий день Міжнародного семінару «Соціальний діалог на регіональному рівні»

P80626-1012421   У Києві відбувся другий день Міжнародного семінару «Соціальний діалог на регіональному рівні». Під час заходу учасники заслухали презентації експерта з Польщі Гржегорза Оравець та експерта з Португалії Карлоса Альберто Алменда Домингса з питань інтеграції зайнятості внутрішньо переміщених осіб в регіоні.   Роботу в групах було присвячено:   - тематичним дослідженням регіонального соціального діалогу на підприємствах; - регіональній інноваційній системі; - інвестиціям та створенню нових вакансій; - вивченню та дослідженню механізмів соціальної та..

Інформація про стан соціально-трудових відносин, колективні трудові спори (конфлікти) в Україні у травні 2018 року