drapyatyjНародився: 25 травня 1960 року в селі Батьків, Бродівського району, Львівської області.

Освіта: вища. У 1984 році закінчив Львівський зооветеринарний інститут за спеціальністю ветеринарія. В 1997 закінчив Національну Академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління, захистив магістерську роботу на тему «Економічні важелі державної підтримки розвитку підприємництва», У 2004 році закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю правознавство.

Трудова діяльність. Після закінчення інституту в 1984 році два місяці працював за фахом на Рівненщині. Згодом був призваний на військову службу в Прикордонні війська (1984-86р.р.). Після служби в армії повернувся в інститут, де з 1986 по 1991 рік працював на комсомольській та викладацькій роботі.

У 1990 році був обраний депутатом Червоноармійської районної ради м. Львова (1990-1994 рр.), головою депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку району.

З 1991 по1993 рік працював заступником голови райвиконкому Червоноармійської районної ради м. Львова, а з 1993 по 1996 - заступник голови Личаківської районної адміністрація Львівської міської ради.

З 1997 по 2004 роки працював в Адміністрації Президента України на посаді головного консультанта – інспектора Головного управління організаційно-кадрової роботи та взаємодії з регіонами.

У 2004 році призначений Президентом України на посаду першого заступника Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці Крим, де працював до 2010 року. Державний службовець третього рангу.

В 2010 – 2011 роках працював заступником Ялтинського міського голови, а в 2011- 2012 роках начальником управління, заступником Міністра регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Автономної Республіки Крим.

12 грудня 2012 року Радою Федерації профспілок України обраний заступником Голови ФПУ