vr1

 

Гарною новиною назвала лідер парламентської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко погодження керівників депутатських фракцій з профспілками соціальних законопроектів.

 

Це відбулось у ході робочої наради, що пройшла в Парламенті, і за ухвалення таких законопроектів, як повідомила лідер «Батьківщини», підписались всі лідери фракцій коаліції.

Результативне голосування дозволить проіндексувати пенсії та зарплати, скасувати податок на пенсії для працюючих пенсіонерів та знизити тарифи. Крім того, планується ухвалення законопроектів, якими передбачається спрямування всього українського газу на потреби населення та теплокомуненерго, що сприятиме зниженню тарифів.

"Усе залежатиме від того, як голосуватимуть фракції коаліції", - підкреслила Ю.Тимошенко.

 

Як ми повідомляли, сьогодні, 18 червня, Парламент планує розглянути законопроекти «соціального пакету», що було погоджено з профспілками.

 

Керівник СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий звернувся з листом до лідерів депутатських фракцій і всіх народних депутатів з проханням підтримати ці важливі для багатьох громадян законодавчі зміни.

 

Прес-центр ФПУ