IMG 071d60b1fd7b64d115f63adc9dc5ee7000999777666

2 грудня 2020 року Федерація профспілок України, її членські організації вийшли на акцію протесту у Києві.

IMG 8bb4386d39ddcef4b42d895bb22bbef0 V

Акція протесту профспілок відбувається у формі пікету Верховної Ради України у зв'язку із розглядом Парламентом низки законопроектів, ініційованих Урядом та окремими народними депутатами, що продовжують наступ на права працівників і профспілок. Також у проекті Державного Бюджету на 2021 рік не враховані пропозицій профспілок щодо  підвищення заробітної плати та державних соціальних гарантій.

IMG 1de1373789382e1277f5b5409738dec9 V

Акція відбудеться на виконання постанови Президії ФПУ від 27.12.2020 № П-28-1 «Про протидію Федерації профспілок України черговому наступу влади на права працівників та профспілок».

Масовою колонною маніфестанти з лозунгами та транспарантами прослідували вулицями урядового кварталу до площі Конституції, де розпочався мітинг.

Перед мітингувальниками вже виступили заступник Голови ФПУ Володимир Саєнко, керівники всеукраїнських профспілок, профспілкові активісти.

Одночасно зі спілчанами акцію проти наступу влади на права працюючої людини другий день поспіль проводять підприємці.

IMG 3e7c0e6673c3beae4b717300a67aef42 V

З вимогами ФПУ можна ознайомитись тут.

IMG 086a02e4985e17929c0da1f274f4ca71 V

IMG f67016ebc9ba10650d839fcf0da6ca27 000999