muravsky 12

Шановні спілчани!

Щиро вітаю вас із державним святом – Днем захисників і захисниць України, що відзначається 14 жовтня у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке в українській традиції тісно пов’язується з ідеями захисту від ворогів, водночас із Днем Українського козацтва.

У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності й територіальної цілісності України, козацьких традицій і військових звитяг Українського народу.

Це свято всіх, хто любить Україну, хто у важкий для країни час відчуває свою особисту відповідальність і причетність до оборони Вітчизни, став волонтером, допомагає українським військовим.

Особливо щирі слова подяки сьогодні усім профспілковим організаціям, профактивістам і спілчанам, які роблять посильний внесок у зміцнення обороноздатності країни і наближують настання миру на нашій землі.

Профспілкові організації всіх рівнів надають підтримку родинам Героїв, які не пошкодували життя і здоров’я у боротьбі за цілісність української держави.

Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе громадянське призначення. Дякуємо вам, з Днем захисників і захисниць України!

Бажаю всім міцного здоров’я, сили духу, життєвої енергії, віри в світле, мирне майбутнє України. 

 Голова Федерації профспілок України                     Григорій Осовий