22 грудня у Будинку профспілок, напередодні Різдва Христового, відбулась зустріч заступника Голови ФПУ, голови Профспілки будівельників Василя Андреєва з військовими Спецбатальйону ветеранів морської піхоти  «Штурм» із позивними «Хімік», «Абрек», «Юрист» і «Квадрат», які отримали поранення в важких боях, що веде наша армія під Бахмутом, Кремінною і Лиманом.

 

Бійці зараз перебувають на лікуванні у військовому шпиталі в м.Києві. Вони із задоволенням прийняли запрошення Профбуду та виявили бажання зустрітися і розповісти про нелегкі військові будні на передньому краї української оборони. Поділитися своїми враженнями та проблемами, що супроводжують їх на фронті.

Василь Андреєв, розповів про діяльність профспілок, проблеми та виклики під час воєнного стану, а також завдання наступного року, які  були окреслені на засіданні Ради ФПУ 21 грудня ц.р. Про те, що ФПУ нарощує зусилля щодо підтримки дієвих зв'язків із профспілковими організаціями, про реалізацію ФПУ гуманітарних програм, участь профспілок у збереженні трудового потенціалу і відновленні вітчизняної економіки.

20231222 130847

Під час спілкування він також розповів, що ПРОФБУД продовжує реалізацію ініціативи неформального професійного навчання мікронавичкам, і що військові, які повернулися з фронту та мають бажання опанувати  безкоштовно будівельну спеціальність, можуть пройти короткострокові навчальні курси з набуття професійних мікронавичок з наступним працевлаштуванням.

       На завершення спілкування Василь Андреєв вручив пораненим бійцям різдвяні подарунки.

 20231222 131318

ПРЕСЦЕНТР ФПУ