1491826577 150724 01

Депутатська група «Відновлення України» у Верховній Раді України IX скликання поінформувала ФПУ про отримання звернення профспілок із закликом підтримати законопроект, розроблений профспілками  (реєстр. № 11367 від 24.06.2024) «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»).

Законопроєкт, ініційований профспілками і спрямований на забезпечення соціального захисту працівників підприємств, організацій, установ, які постраждали і зазнали ушкодження здоров’я, стали особами з інвалідністю внаслідок бойових дій під час виконання ними трудових обов’язків, а також сімей загиблих за аналогічних обставин працівників, формування в суспільстві шанобливого ставлення до них.

У листі, підписаним співголовою депутатської групи Антоніною Славицькою, зазначено:

«Погоджуємось з необхідністю соціального захисту вищезазначених осіб та повідомляємо, що Ваша пропозиція буде доведена до відома народних депутатів депутатської групи «Відновлення України».

Детальніше: https://www.fpsu.org.ua/materialy/26416-u-verkhovnii-radi-ukrainy-zareiestrovano-profspilkovyi-zakonoproiekt-2.html

Пресцентр ФПУ