photo 2023 01 11 15 54 49

 

10 січня 2023 року в м.Суми було проведено тематичний семінар "Співробітництво з метою зміцнення профспілок та соціального діалогу в Україні під час воєнного стану", у рамках спільного Проекту між Данською профспілкою 3F і профспілкою працівників АПК України.

 

Організатором та головним модератором заходу виступила Сумська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу. Головам районних та первинних профспілкових організацій агропромислових підприємств та студентської молоді для обговорення були запропоновані наступні питання: збереження психологічного здоров'я людей, міжнародна робота профспілки АПК, соціальний діалог на національному, територіальному та галузевому рівнях, роль профспілки, охорону, безпеку праці в сільському господарстві під час дії воєнного стану.

Доповідачами на заході, які освітили важливі для сьогодення профспілки питання стали: Віктор Кривохижа, Надія Бурлака, Світлана Тіницька, Дмитро Степанюк, Тетяна Марченко, Аліна Федькова та Олександр Ткаченко.

Підводячи підсумки навчання Голова Сумської обласної профспілкової організації працівників АПК України - Віктор КРИВОХИЖА наголосив на необхідності продовження навчання профактиву на рівні первинних організацій. Присутні підтримали ініціативу  студентської молоді по створенню Ради голів студентських профкомів. За словам Віктора Кривохижи - «Такий орган буде сприяти розвитку молодіжного профспілкового руху галузі, надасть можливість обмінюватися новим досвідом та залучати до профспілки нових членів.»

 

Андрій ТКАЧЕНКО,

Відповідальний за інформаційну роботу облпрофради

 

Джерело:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid03LB6kaA5vB3jhv4uEy8S7dFdRLAGJFVChoNEwRPmegWJ7Df6dZffV2WsWCnKWNvkl&id=100057089245072