Дизайн без названия 6

Флешмоб до Дня Вишиванки «Вишиванка – генетичний код української нації» відбувся у Київській міськпрофраді 16 травня.

Міськпрофрада цьогоріч не залишилась осторонь Дня вишиванки та спільно з колективами членських організацій провела флешмоб "Профспілки у вишиванках".

До участі у заході приєдналися працівники апарату і колективи Дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської міськпрофради, кредитної спілки «Профспілкова скарбниця», підприємства «Господарське управління» та пересічні кияни, які опинились поруч Будинку київських профспілок, що також «одягнув» вишиванку.
   Одягаючи вишиванки у такій болючий для України час, ми показуємо ворогу, що українська культура, яка віками створювалася нашими предками, ніколи не згине! Українці в усьому світі надягають вишиванки та виражають свою підтримку української культури і традицій. Це свято для нас вкрай важливе саме сьогодні, адже показує, що українці, єдині не лише духом і прагненням до Перемоги, а й об’єднанні єдиним генетичним кодом нації - ВИШИВАНКОЮ.

Детальніше: https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1798-fleshmob-do-dnya-vishivanki-vishivanka-genetichnij-kod-ukrajinskoji-natsiji

Київська міськпрофрада