SDC12890

 

Враховуючи надважливу роль участі профспілок в інформаційно – роз’яснювальній кампанії щодо захисту життя та здоров’я працівників Федерацією профспілок Одеської області підтримано пропозиції ФПУ стосовно проведення Національного тур – марафону «Безпека праці 2016» з нагоди Всесвітнього дня охорони праці.

               ФПО спільно з фахівцями Головного управління Держпраці в Одеській області, департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради, відділення Виконавчої дирекції ФССНВ та ПЗ у м.Одесі, міжнародного видавничого дому ТОВ «МЕДІА – ПРО» проведено регіональний семінар - практикум «Реформування системи охорони праці в Україні».

 

Изображение 245

 

             В семінарі взяли участь понад 480 посадових осіб, представники роботодавців, первинних членських організацій ФПО з питань охорони праці, спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ області, відповідальні особи та представники усіх сфер галузі праці та пожежної безпеки. Учасники семінару (спеціалісти з питань охорони праці підприємств та представники з питань охорони праці членських організацій - 449 осіб) отримали сертифікати про участь у семінарі.

 

на сайт

 

Федерація профспілок Одеської області