bezymyannyj 31

Харківська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування вдячна Гуманітарного Штабу, міжнародним партнерам та всім не байдужим, які надалі гуманітарну допомогу Харківськім підприємствам критичної інфраструктури.

Про це зазначено у листі голови обласної організації Профспілки Лариси Успенської до Голови Гуманітарного штабу, Голови ФПУ Григорія Осового. У посланні йдеться про те, що допомога була надана через Об’єднання профспілок Харківської області – голова ОПХО Тесленко С.А., якій організував благодійну допомогу на Харківщині, зустрів транспорт та керував розподілом вантажу. Допомогу отримали КП" Харківські теплові мережі" та КП "Харківблагоустрій", які усі дні війни забезпечують Харків послугами, мужньо виконуючі обов'язки під обстрілами, та бомбуванням з повітря. Частина працівників залишилась без житла, але знайшла прихисток у приміщеннях підприємства та продовжують працювати.

Щиро вдячні за підтримку членів профспілок!

Пресцентр ФПУ