DSCmmm 8005

 

Нинішнього року в світі вже шістдесят п’ятий раз відзначається Міжнародний день кредитних спілок, святкування якого бере свій початок в далекому 1948 році, і святкується щороку третього четверга жовтня. В цьому році свято припало на 17 жовтня.

 

З нагоди свята Кредитна спілка «Профспілкова скарбниця» Київської міської ради профспілок провела «День відкритих дверей». Всіх гостей привітно зустрічали співробітниці "Профспілкової скарбниці" з сувенірами, пригощали чаєм з цукерками, розповідали про діяльність КС, відповідали на численні запитання, надавали консультації. У відповідь співробітниці КС почули на свою адресу від гостей слова вдячності за їх відповідальне ставлення до роботи та привітність до людей.

 

Довідка.

 

Кредитна спілка «Профспілкова скарбниця» заснована в 2002 році членами галузевих профспілкових організацій Київської міської ради профспілок для взаємної підтримки її членів у наданні вигідних та якісних фінансових послуг, поєднання інтересів вкладників і позичальників.

 

На відміну від інших фінансових установ «Профспілкова скарбниця» надає кредити на соціальні та споживчі цілі: будівництво та ремонт житла, весілля, оздоровлення та навчання… Тут діють проекти спрямовані на поліпшення і збереження здоров'я спілчан, проводяться різноманітні акції, такі, як «Новорічний кредит та депозит», «Закоханий кредит», «Жіноча примха», «Оздоровчий», «Йдемо до школи», пільгові кредити до різних галузевих професійних свят (День вчителя, День медичного працівника, День хіміка і т.д.).

 

Відсотки по депозитах у кредитній спілці є суттєвою надбавкою до заробітних плат і пенсій.

 

На сьогоднішній день до Кредитної спілки «Профспілкова скарбниця» входить понад десять тисяч членів профспілкових організацій столиці.

 

 

Київська міська рада профспілок

 

2013 190 008

 

DSCmm 8014